top of page

TJÄNSTER

Jag är en entreprenör med olika inriktningar. Utbildad animatör med förkärlek för den "gammaldags" klassiska tecknade och dockanimationen. Filmskapare med känsla för berättande och 360 graders filmning som ett nytt och spännande verktyg. Sist men inte minst - tolk och översättare mellan svenska och polska.

FILM OCH ANIMATION

quarry_edited_edited.jpg

Kan du gissa vilken plats det här är?

Jag kan hjälpa till med att skapa och producera - främst animation och 360-graders filmning - samt driva projekt där animation och filmskapande används som ett medel för att ge ett lyft åt de äldre och personer med funktionsnedsättning.

GRAFISK DESIGN

P1001745_edited_edited.jpg

Personlig touch

Jag hjälper gladeligen till att designa broschyrer, logotyper, marknadsföringsmaterial och liknande produkter. Vad som skiljer mig från andra är min personliga approach och konkurrenskraftiga priser.

ÖVERSÄTTARE OCH TOLK

P1001762_1_edited.jpg

Rozumiem! Jag förstår!

Polen och Sverige är grannländer som Östersjön och språken skiljer åt. Mina språktjänster mellan polska och svenska kännetecknas av en ömsesidig förståelse som når djupare än själva ordförrådet eller grammatiken. Jag erbjuder både skriftlig översättning och tolkning.

Mina tjänster: Tjänster

Företaget Stanislaw Przybylski Linder är godkänt för F-skatt.

Mina tjänster: Text
bottom of page